Про тестовий тренінг «ПІДГОТОВКА ДО ЗОВНІШНЬОГО НЕЗАЛЕЖНОГО ОЦІНЮВАННЯ»

  19 грудня 2017 року на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів №11 м. Умані викладачами факультету дошкільної та спеціальної освітипід керівництвом координатора з профорієнтаційної роботи факультету дошкільної та спеціальної освіти Калиновською І.С.для учнів 10-11 класів було проведено тестовий тренінг «ПІДГОТОВКА ДО ЗОВНІШНЬОГО НЕЗАЛЕЖНОГО ОЦІНЮВАННЯ».

  Згідно напрямків роботи тренінгу було проведено ряд заходів: міні лекцію на тему: «процедура реєстрації учасників ЗНО», роз’яснювальну бесіду «Умови та особливості вступної кампанії 2018 року» та тестовий тренінг «визначення професійної спрямованості майбутніх абітурієнтів».

  Міні лекцією провела викладач кафедр спеціальної освіти Чередник А.А. на тему «Процедура реєстрації учасників ЗНО»в якій детально описала особливості реєстрації на ЗНО, які документи необхідно мати для реєстрації, скільки предметів можуть обрати випускники для складання ЗНО, які предмети необхідно складати для участі в конкурсі на бюджетну та небюджетну конкурсні пропозиції, відповідала на поставлені запитання випускників та ін.

  Роз’яснювальна бесіда провела викладач кафедр спеціальної освіти, координатор з профорієнтаційної роботи факултетуКалиновська І.С. на тему «Умови та особливості вступної кампанії 2018 року». В виступі було донесено учням про новації вступу в 2018 році, про зміни які внесені до правил прийому, про пріоритетність подання заяв на вступ, про коефіцієнти які додаються до результатів ЗНО, про пільговий вступ та хто на нього має право, відповідала на поставлені запитання випускників та ін.

  Тестовий тренінг на «Визначення професійної спрямованості майбутніх абітурієнтів» провела викладач кафедр спеціальної освіти Дичок Т.П.. Після проведення тренінгу кожен з учнів визначив свої схильності до певного виду діяльності.